Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο τρόπος που λειτουργούν οι Τόποι Δύναμης


Όπως είναι γνωστό, η Γη ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα κι αυτό με τη σειρά του στον τοπικό γαλαξία "Milky way", ο οποίος περιστρέφεται διαρκώς γύρω από τον άξονά του. "Γεωγραφικά" το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην άκρη του γαλαξία και για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιστροφή χρειάζονται 250.000.000 χρόνια!


Το κέντρο του γαλαξία μας εκτός από φως εκπέμπει και σε ολόκληρο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, άρα μιλάμε για συχνότητες ταχύτατες (φως) αλλά και αργές (περιοδικότητας >1.000 ετών). Τα κύματα αυτά που εκπέμπονται έχουν το καθένα ένα συγκεκριμένο μήκος "λ". Αν η διάμετρος της Γης οριστεί ως "d", γνωρίζουμε πως η d αντιστοιχεί σε ένα ορισμένο μήκος κύματος από αυτές τις συχνότητες. Έτσι ολόκληρη η Γη συντονίζεται μόνο με αυτές τις συγκεκριμένες συχνότητες που έχουν το ίδιο "λ" (λ=d). Για όλες τις άλλες συχνότητες ο όγκος της Γης μένει "αδιάφορος". Έτσι στον πλανήτη μας εισέρχονται διαρκώς κύματα διαφόρων συχνοτήτων αλλά η Γη μας επηρεάζεται μόνον από αυτά τα κύματα που έχουν το ιδίο "λ".

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι τα λεγόμενα "στάσιμα κύματα" που προκύπτουν όταν δύο κύματα με το ίδιο "λ" συναντώνται (συντονίζονται). Τα σημεία επί της Γης όπου είναι δυνατό να εμφανιστούν αυτά τα στάσιμα κύματα είναι συγκεκριμένα και η Ελλάδα μας έχει πολλά... Να ξέρετε πως σχεδόν όλοι οι αρχαίοι Ελληνικοί ναοί είχαν χτιστεί σε τέτοια σημεία συμβολής κυμάτων. Τότε (όπως και τώρα) υπήρχαν ευαίσθητοι άνθρωποι-δέκτες που όταν βρισκόντουσαν σε τέτοιου είδους γεωγραφικούς τόπους ένοιωθαν μια σημαντική αλλαγή στον ψυχισμό τους ή αν θέλετε στη "διάθεσή" τους. Εκείνα τα σημεία λοιπόν χαρακτηρίζονταν "ειδικά" και υποψήφια για να γίνουν χώροι λατρείας. Η ουσία ήταν να συλλάβει ο εγκέφαλός τους τις μεταβολές αυτές του περιβάλλοντος. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως σε κάποιους τόπους, οι εντυπώσεις στον ψυχισμό μας είναι ανάλογες της τρέχουσας περιβαλλοντικής ενεργειακής κατάστασης. Όμως υπάρχουν και άλλοι τόποι που είναι και οι ισχυρότεροι, οι οποίοι διατηρούν ένα σταθερό αποτέλεσμα στον ψυχισμο μας (Δελφοί, Δήλος, Νέα Μάκρη κλπ.)

Η σχέση όπως είπαμε αυτών των κυμάτων με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και κατ' επέκτασιν με τον ψυχισμό μας είναι άμεση. Ας δούμε όμως πρώτα κάποιες λεπτομέρειες για τον εγκέφαλό μας.

Όλα τα βιολογικά συστήματα, άνθρωποι και μη, αντιδρούν και επηρεάζονται από μικροδιαφορές στα ηλεκτρικά μεγέθη του άμεσου περιβάλλοντός τους, επειδή ο κάθε οργανισμός αποτελείται από ένα σύνολο ηλεκτρικών μονάδων. Ο κάθε οργανισμός λοιπόν είναι ένα ξεχωριστό ηλεκτρομαγνητικό "δίπολο" (+ και -) και αντιδρά σε κάθε περιβάλλον ανάλογα με το δυναμικό (+ ή -) εκείνου του περιβάλλοντος. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί κατ' ουσίαν με ηλεκτρικό ρεύμα κι έτσι η συνείδηση που εδρεύει στον εγκέφαλο επηρεάζεται άμεσα από τις περιβαλλοντικές ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις. Βέβαια δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ευαίσθητοι σε τέτοιες επιδράσεις.

Στους συγκεκριμένους λοιπόν ειδικούς τόπους, τα γαλαξιακά κύματα συναντώνται και γραφικά η συμβολή αυτή ομοιάζει με τους δύο όφεις που ενώνονται στο κηρύκειο του Ερμή (σημαντικότατο σύμβολο...). Δηλαδή τα κύματα κινούνται γύρω από έναν βασικό άξονα και σε συγκεκριμένα και επαναλαμβανόμενα σημεία συναντώνται. Ακριβώς στο σημείο όπου τα κύματα αυτά συναντώνται και πάνω στον βασικό άξονα κίνησής τους βρίσκονται αυτοί οι ειδικοί τόποι και στο σύνολό τους βρίσκονται στις κορυφές ισόπλευρων τριγώνων (θυμηθείτε τον ομφαλό-"αυγό" των Δελφών...). Ο θόλος του Ασκληπιείου της Επιδαύρου αποτυπώνει πολύ πιστά το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά για κάποιους αυτά είναι επιστημονική φαντασία...

Έτσι, καθώς υπάρχουν τόποι εμπλουτισμένοι σε θετικά ιόντα (φορτισμένα σωματίδια) κι έχουν θετικά αποτελέσματα στον ψυχισμό μας, υπάρχουν και τόποι εμπλουτισμένοι με αρνητικά ιόντα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα στον ψυχισμό μας . Εκεί έχουν την εξήγησή τους οι επισημάνσεις που είχα κάνει στη σχετική λίστα για τόπους με ενέργεια "θετική" ή "αρνητική". Επίσης πιστεύω να καταλαβαίνετε πλέον πως το τι "εκπέμπει" ο κάθε τόπος δεν εξαρτάται από το άτομο αλλά από τον ίδιο τον τόπο. Δηλαδή δεν γίνεται δύο άνθρωποι εβρισκόμενοι ταυτόχρονα στον ίδιο ακριβώς ενεργειακό τόπο, ο ένας να αισθάνεται "θετικά" και ο άλλος "αρνητικά".

Τέλος, οι ισχυροί ενεργειακοί τόποι συνδέονται και με αυτό που ονομάζουμε "Ακασικά αρχεία", ένα είδος "σκληρού δίσκου" της ανθρωπότητας όπου καταγράφεται οποιουδήποτε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως "συλλογικό ασυνείδητο". Οι αποκαλούμενοι λοιπόν ως "μύστες" είναι τόσο ευαίσθητα άτομα που υπό κατάλληλες κι "έντονες" συνθήκες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, καθώς είναι εντυπωμένα και άμεσα συνδεδεμένα με την περιοχή και περιμένουν τον κατάλληλο άνθρωπο-δίαυλο που θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

strange-hellas.gr

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι ισχύει αυτό για το λ και το d; Δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά, αλλά μου έδωσες το έναυσμα, αγαπητέ ixnilatis, να το ψάξω.

    Όσο γι' αυτό: "Επίσης πιστεύω να καταλαβαίνετε πλέον πως το τι "εκπέμπει" ο κάθε τόπος δεν εξαρτάται από το άτομο αλλά από τον ίδιο τον τόπο. Δηλαδή δεν γίνεται δύο άνθρωποι εβρισκόμενοι ταυτόχρονα στον ίδιο ακριβώς ενεργειακό τόπο, ο ένας να αισθάνεται "θετικά" και ο άλλος "αρνητικά", έχω να καταθέσω το εξής:

    Πριν από 18-20 χρόνια, βρέθηκα μαζί με άλλους φίλους στο ιερό της Αρτέμιδας στη Βραυρώνα και κάναμε εκεί μια "ενεργειακή σάρωση" ας την πούμε, μια προσπάθεια δηλ. ανίχνευσης των ενεργειών του χώρου. Όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι μου αισθάνονταν υπέροχα, έβλεπαν φωτεινές εικόνες πομπών και ιεροτελεστιών κλπ. Όλοι εκτός από μένα, που ένιωθα μια μαυρίλα στο χώρο και είχα τη γεύση αίματος στο στόμα. Λίγες μέρες αργότερα μάθαμε ότι στο χώρο είχαν δραστηριοποιηθεί οι περίφημοι τότε σατανιστές των Σπάτων και είχαν κάνει εκεί μαύρες τελετές, θυσίες ζώων κλπ.

    Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί θέλω να πω ότι οι άνθρωποι μπορούν με τις πράξεις και τις προθέσεις τους να υποβαθμίσουν (προσωρινά έστω) την ενεργειακή ποιότητα ενός χώρου. Ενδεχομένως βέβαια να μπορούν και να την αναβαθμίσουν(;), ποιος ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιχνηλάτης

Ιχνηλάτης
Ακολουθώντας τα χαμένα ίχνη......