Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Πρόβατο γέννησε «σκύλο»;

Οι κτηνίατροι λένε ότι είναι αδύνατο! Για τον Κινέζο κτηνοτρόφο όμως και ισχύει, και πρόκειται για θαύμα. Ο Liu Naiying επιμένει ότι ένα από τα πρόβατά του γέννησε σκύλο και υποστηρίζει ότι ένα από αυτά ώρες ώρες παίζει σαν κυνηγόσκυλο!
Βλέπετε, το τρίχωμα του "κουταβιού" δεν διαφέρει από εκείνο του προβάτου, ωστόσο η μουσούδα του, η μύτη, τα μάτια, τα πατουσάκια του και η ουρά του είναι σκύλου.
Η ομοιότητα του "κουταβιού" με τα πρόβατα είναι τέτοια που σε κάνει να πιστεύεις ότι σου ...παίζουν παιχνίδια τα μάτια σου. Η είδηση έχει κάνει χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στη φάρμα, στην επαρχία Shaanxi, για να δουν από μόνοι τους το γλυκήτατο κουτάβι.
Ο κ. Liu, πάντως, είπε πως βρήκε το ασυνήθιστο ζώο σε ένα από τα χωράφια του, λίγη ώρα μετά από τη γέννησή του. «Ήμουν στη βοσκή των προβάτων, και είδα ένα πρόβατο γλείφει νεογέννητο στο λιβάδι. Ηταν ακόμα υγρό. Όταν πλησίασα και το είδα από κοντά σοκαρίστηκα. Μου φάνηκε τόσο παράξενο, σαν μια διασταύρωση προβάτου και σκύλου. Ηταν λίγο τρομακτικό, καθώς στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με την κτηνοτροφία δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πλάσμα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι αδύνατο πρόβατο να μείνει να μείνει έγκυος με κουτάβι», δήλωσε ο Y
ue Guozhang, ερευνητής του  Ζωοτεχνικού Τεχνολογικού Κέντρου, ο οποίος εξήγησε ότι πρόβατα και σκυλιά είναι διαφορετικά είδη.

 enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιχνηλάτης

Ιχνηλάτης
Ακολουθώντας τα χαμένα ίχνη......