Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Το ακούσαμε και αυτό

Ο καπιταλισμός είναι πιθανό να ευθύνεται για την έλλειψη ζωής στον πλανήτη Άρη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

"Πάντα έλεγα, άκουγα, ότι δεν θα ήταν περίεργο να υπήρχε πολιτισμός στον Άρη αλλά ίσως έφτασε εκεί ο καπιταλισμός, έφτασε ο ιμπεριαλισμός και αποτελείωσε τον πλανήτη", δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, κατά την διάρκεια ομιλίας του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος πιστεύει ότι ο καπιταλισμός είναι υπεύθυνος για πολλά από τα προβλήματα του κόσμου, προειδοποίησε ότι τα αποθέματα νερού στην Γη στερεύουν.

"Προσοχή! Εδώ στον πλανήτη Γη, σε περιοχές όπου εδώ και εκατοντάδες χρόνια ή λιγότερο υπήρχαν μεγάλα δάση, τώρα υπάρχει έρημος. Όπου υπήρχαν ποτάμια, υπάρχει έρημος", πρόσθεσε ο Τσάβες, πίνοντας αργά ένα ποτήρι νερό.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας υποστήριξε ότι οι επιθέσεις της Δύσης εναντίον της Λιβύης γίνονται για το νερό και τα αποθέματα πετρελαίου.

protothema

1 σχόλιο:

  1. Καλά, για τον Άρη δεν ξέρω (έλεος!), αλλά για το ότι ο άκρατος καταναλωτισμός (που είναι συνέπεια του καπιταλισμού) ευθύνεται για πολλά από τα προβλήματα του κόσμου είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιχνηλάτης

Ιχνηλάτης
Ακολουθώντας τα χαμένα ίχνη......