Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Η Αύρα - Chakra - Πεδία Ενέργειας

Η λέξη αύρα σημαίνει ατμόσφαιρα του πολύχρωμου φωτός, αποκαλούμενη "aureola". Η ανθρώπινη αύρα είναι ένα πολυστρωματικό πεδίο ενέργειας που παράγεται πρώτιστα από τα πνευματικά κέντρα ενέργειας chakra, που υπάρχουν μέσα σε όλο το σώμα / πνεύμα. Η αντιληπτή επίδραση φωτοστεφάνου γύρω από το ύψος πίεσης καλείται "numbus". Η αύρα απεικονίζει τις διαθέσεις, την προσωπικότητα, τα γνωρίσματα, τις συγκινήσεις, τη γενική ευημερία, τις πνευματικές δυνατότητες και την εξέλιξη. Γίνεται επάνω της απεικόνισης διάφορων στρωμάτων ή σωμάτων και σχετικά με τα διαφορετικά chakra και τις πτυχές της πνευματικής και υλικής ζωής και φύσης μας. Η αύρα μπορεί να "λαμπρύνει" ορατά και να αλλάξει όταν παραδείγματος χάριν εξετάζουμε ή τραβάμε με κάποιο τρόπο τα στοιχεία συμπεριφοράς του πνεύματός μας όπως στην πνευματική θεραπεία ή την περισυλλογή ή σε άλλες δραστηριότητες, καθώς επίσης και στα κανονικά καθημερινά γεγονότα της ζωής μας.

Οι αύρες που χαρακτηρίζονται στα διαγράμματα δίνονται ως γενικά παραδείγματα πώς η αύρα και τα χρώματα της αύρας μπορούν να ποικίλουν από το ένα άτομο στο άλλο, και διαφορετικά χρώματα στην αύρα μπορούν να αντιπροσωπεύσουν τα πρόσωπα, ανάλογα με διαθέσεις, συγκινήσεις ή οποιονδήποτε δυσαρμονιών ή ασθενειών που μπορούν να είναι παρούσες, καθώς επίσης και το επίπεδο ατομικής πνευματικότητας και προόδου, μαζί με τις γενικές πνευματικές δυνατότητες. Όλη η προσωπικότητά μας απεικονίζεται και μπορεί να φανεί και να παρθεί μέσω της αύρας. Η αύρα μας μπορεί να επεκτείνει εάν έχουμε πχ πνευματικές ιδιότητες όπως η διόραση, οι ψυχικές δυνατότητες θεραπείας, κτλ!

Στο παράδειγμα της εικόνας βλέπουμε τις Αύρες απο διαφορες καταστάσεις στην διάθεση ενός ατόμου.. Το 1ο άτομο βλέπουμε να είναι σε καλή ψυχική κατάσταση και αντίστοιχα
μια συγκριτικά κανονική αύρα. Οι αύρες μας είναι λιγότερο ακτινοβόλες απ' ότι θα ήταν μέσα στις σφαίρες πνευμάτων με αποτέλεσμα τον θάνατο επειδή ενεργούν όπως ένα πεδίο ύγρανσης που επιβραδύνει την ταχύτητα με την οποία οι ενέργειες πνευμάτων μας δονούνται[ Για εκείνους που αναρωτιούνται τι είναι η δόνηση πνευμάτων είναι ότι τα πάντα, είτε υλικά είτε πνευματικά και αντηχούν σε διαφορετικές - συχνότητες-. Μια πέτρα, ένα χρώμα, ένας ήχος, ένα πρόσωπο ή ένα πνεύμα όλα έχουν μια δόνηση. Η βασική διαφορά είναι ότι δέν δονούνται όλα στο ίδιο ποσοστό [ διαφορετικές συχνότητες ].
Όπως τα <<πνευματικά>> χρώματα μπορούν να ποικίλουν πολύ, ετσι και τα κέντρα ενέργειας chakra μπορούν να αντηχήσουν και τα αρχικά και δευτεροβάθμια χρώματα που επιτρέπουν σε ένα πολύ ευρύ φάσμα των χρωμάτων να φανούν μέσα στην αύρα. Στην πραγματικότητα το chakra παρομοιάζεται λίγο με την παλέτα μίξης ενός καλλιτέχνη, καθώς το ένα chakra ανοίγει και γίνεται πιό ενεργό ένας νέος συνδυασμός των χρωμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στην αύρα.
Αυτή η θεωρία έχει τεθεί στη δοκιμή από εκείνους που μπορούν να δουν την αύρα. Η αύρα της ζωής κοντά στη θανάσιμη μεταβίβαση έχει μια δραματική "μείωση". Κατά συνέπεια είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η πλειοψηφία της ανθρώπινης αύρας παράγεται από την πνευματική παρουσία.
Το 3ο άτομο που είδαμε στη πρώτη εικόνα.. είναι ένα καλό παράδειγμα κάποιου που έχει ανάγκη από θεραπεία! Η μείωσης της Αύρας οφείλετε είτε σε ασθένεια ή μια δυσαρμονία. Στο 3ο άτομο βλέπουμε πως υπάρχουν δύο καφετιά σημεία ένα στο ύψος πίεσης και άλλο στο στήθος, αυτά προκαλούνται ενδεχομένως από μια συναισθηματική ή φυσική δυσαναλογία η δυσαρμονία. Το σημείο για το ύψος πίεσης θα μπορούσε είτε να είναι ένα φυσικό, διανοητικό είτε συναισθηματικό πρόβλημα και θα μπορούσε να προκληθεί από την πίεση και το ποσό άλλων προβλημάτων θα μπορούσε όμως να είναι τόσο απλή η αιτία όσο ένας πονοκέφαλος.
Το καφετή χρώμα που βλέπουμε στη θωρακική περιοχή θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ένα κρύομα ή κάποιο πρόβλημα καπνίσματος ή οι άλλα σχετικά προβλήματα. Σε αυτό το παράδειγμα υπάρχει επίσης ένα κόκκινο χρώμα και δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει ένας σοβαρότερος όρος στην περιοχή στομαχιών, πάλι μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από ένα πόνο στο στομάχι.
Στο 4ο άτομο της εικόνας, βλέπουμε ένα πόλυ χαμηλής πνευματικής ενέργειας άτομο!


Φωτογραφία αύρας Kirlian

Η φωτογράφιση Kirlian είχε ανακαλυφθεί από τον Semyon και τη Valentina Kirlian απο την πρώην ΕΣΣΔ. Αυτή η τεχνολογία αναπτύσσεται για να πάρει τις εικόνες της ηλεκτρικής δραστηριότητας που παρήχθη γύρω από την συχνότητα 200KHZ. Η περισσότερη αγανακτημένη έρευνα είναι συγκεντρωμένη σε μια διαφορετική ηχητική συχνότητα poy κάτω από 10KHZ.
Οι φωτογραφίες Kirlian μπορούν να είναι αρκετά διαφορετικές από την κανονικά παρατηρηθείσα αύρα. Τα πεδία ενέργειας που φαίνονται στη φωτογραφία Kirlian είναι συχνά μεγαλύτερα στην αναλογία και τα χρώματα μπορούν να ποικίλουν συγκρινόμενος με αυτό που φαίνεται φυσικά. Οι περισσότερες αύρες δεν επεκτείνουν περισσότερες από 2 έως 4 ίντσες από την κορυφή του ύψους πίεσης όπως κανονικά φαίνεται με το ψυχικό ή ψυχικό τρίτο μάτι. Στις φωτογραφίες Kirlian το πεδίο ενέργειας μπορεί να επεκτείνει πέρα από ένα πόδι από την κορυφή του ύψους πίεσης.
Αίσθημα της αύρας
Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν δει ή δεν έχουν αισθανθεί την αύρα είναι αρκετά έκπληκτοι πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αισθητό όταν προσπαθήσουν
Αρχικά για να αισθανθείτε την αύρα, παίρνετε έναν εθελοντή και τον καθίζετε σε μια καρέκλα όπου μπορείτε να σταθείτε πίσω του. Κρατήστε τα χέρια σας περίπου 50cm απο το σώμα του χαλαρώστε, και στη συνέχεια περιφέρετε τα χέρια σας ομοιόμορφα στο σώμα του θα καταλάβετε την Αύρα ως ένα θερμό κύμα αέρος / πίεσης με τον ίδιο περίπου τρόπο γίνετε και η θεραπεία απο διάφορες ασθένειες απο τους ψυχοβιοθεραπευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιχνηλάτης

Ιχνηλάτης
Ακολουθώντας τα χαμένα ίχνη......